OM OS

VI ER EN NYTÆNKENDE VIRKSOMHED SIDEN år 1995

Over 27 på bagen taler sit tydelige sprog: Boysens Varmeteknik er en erfaren, kompetent og nytænkende samarbejdspartner inden for VVS-service og -arbejde og alternativ opvarmning og energi.

Vi er meget passionerede omkring vores fag, og sørger for at følge med i den nyeste udvikling. Vores passion afspejler både vores valg af produkter og leverandører, som kun er det bedste på markedet.

Virksomheden blev etableret i 1995 og har gennem tiden udviklet sig fra traditionel oliefyrsservice til i dag at være førende inde for vvs tekniske løsninger. I 1998 blev virksomhedens første jordvarmeanlæg etableret og siden er der lavet langt over 500 varmepumpeinstallationer.

RMI – RIGTIG MENTAL INDSTILLING

I Boysens Varmeteknik arbejder vi på at have en god indstilling til alt og alle. Vi respekterer hinanden, såvel som kunderne, og taler selvfølgelig også pænt. Vi går meget op i, at kunderne får en kvalitetsoplevelse, og den oplevelse får de på bedste vis, hvis vi også giver en god og smilende service. Derudover er alle vores medarbejdere veluddannede og modtager relevante kurser indenfor branchen. Vi brænder alle for grøn og alternativ energi – det er din garanti for den mest effektive og økonomisk attraktive løsning.​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid 

velkommen til at kontakte os herunder.
​Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi samler på tilfredse kunder

"Flot arbejdet​"

Vi havde en el-fejl i vores varmesystem. Hurtig udrykning, superhurtig fejlsøgning, flot arbejde, venlig betjening og fair pris.

Oven i det bad vi om et overslag på en anden opgave, som vi modtog på skrift allerede samme dag.

KIM JENSEN

"Holder aftaler og pris​"

Boysens Varmeteknik er super dygtig, holder aftaler og pris. Meget fornuftig og gode priser. Kan varmt anbefale dem.

MICHAEL HANSEN

"Stor tak"

Udskiftning af oliekedel til ny kondenserende model. Efter lange overvejelser af udskiftning af vores varmeenhed, besluttede vi os for at kontakte Boysens Varmeteknik for tilbud på diverse varmeprodukter, og fik derefter besøg af deres overmontør som forklarede de forskellige muligheder der passede til vores hus og valgte at forsætte med oliefyr og det lever op til vores forventninger vi har sparet ca 50% på vores varmeregning stor tak til Boysens Varmeteknik.​

KASPER JØRGENSEN

Har du spørgsmål?

BOYSENS VARMETEKNIK ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

BOYSENS VARMETEKNIK ApS – CVR: 31758416