MONTERING AF LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

Leder du efter en energikilde til din bolig, der både er god for miljøet og din pengepung? Så er det værd at investere i en luft til luft-varmepumpe. Hos BOYSENS VARMETEKNIK ApS fører vi et stort udvalg af luft til luft-varmepumper, og vi rådgiver gerne, så du ender med lige den varmepumpe, der passer til dine behov.

REDUCER DIN ELREGNING I DAG

En luft til luft-varmepumpe skaber kort sagt varm luft i din bolig ved at konvertere udendørsluften til varme. En luft til luft-varmepumpe har et fleksibelt strømforbrug, hvilket gør, at de er billigere i drift – og det er derfor et glimrende alternativ til el-varme, som hurtigt kan løbe op i meget høje beløb. 

En luft til luft-varmepumpe er altså en god investering, som hurtigt tjener sig selv hjem igen. Som en ekstra bonus er det også en af de mest energieffektive varmeløsninger, du kan vælge.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES UDVALG AF VARMEPUMPER

Vil du høre mere om vores udvalg af luft til luft-varmepumper? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette varmepumpe til dit hus eller sommerhus.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid 

velkommen til at kontakte os herunder.
​Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi samler på tilfredse kunder

"Flot arbejdet​"

Vi havde en el-fejl i vores varmesystem. Hurtig udrykning, superhurtig fejlsøgning, flot arbejde, venlig betjening og fair pris.

Oven i det bad vi om et overslag på en anden opgave, som vi modtog på skrift allerede samme dag.

KIM JENSEN

"Holder aftaler og pris​"

Boysens Varmeteknik er super dygtig, holder aftaler og pris. Meget fornuftig og gode priser. Kan varmt anbefale dem.

MICHAEL HANSEN

"Stor tak"

Udskiftning af oliekedel til ny kondenserende model. Efter lange overvejelser af udskiftning af vores varmeenhed, besluttede vi os for at kontakte Boysens Varmeteknik for tilbud på diverse varmeprodukter, og fik derefter besøg af deres overmontør som forklarede de forskellige muligheder der passede til vores hus og valgte at forsætte med oliefyr og det lever op til vores forventninger vi har sparet ca 50% på vores varmeregning stor tak til Boysens Varmeteknik.​

KASPER JØRGENSEN

Har du spørgsmål?

BOYSENS VARMETEKNIK ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

BOYSENS VARMETEKNIK ApS – CVR: 31758416