Lundevej 39, 4800 Nykøbing F
70 22 55 15

VVS service – Fjernvarme

VVS service & installationer

Hos Boysens Varmeteknik løser vi alle former for VVS service og installationer, herunder vand-, varme- og sanitetsinstallationer Køge, Slagelse og Næstved.

Drejer det sig om nye VVS installationer eller service af eksisterende VVS installationer? Vores kompetente medarbejdere er altid klar til løse opgaverne, store som små.

Du får naturligvis altid professionel rådgivning.

Af typiske VVS installationer kan nævnes:

  • Gasinstallationer
  • Fjernvarmeinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Brugsvandsinstallationer

Vores VVS service & installationer lever op til alle krav

Myndighederne stiller store krav til nutidens VVS installationer.

Hos Boysens Varmeteknik kender vi dels de generelle lovmæssige krav, men også de krav myndighederne evt. måtte stille i de enkelte lokalområder.

Fjernvarme

Hos Boysens Varmeteknik har vi stor kompetence og erfaring i såvel nyetablering af fjernvarmeinstallationer som vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer.

Hvad enten det drejer sig om fjernvarmeinstallationer i små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme. Så er vi hos os kompetente som både rådgivere og arbejdstagere, og du kan altid være sikker på professionelt VVS arbejde.

Vi tilpasser din fjernvarme

Både så det rent energimæssigt er tilpasset netop dit behov. Men også således at det rent visuelt bliver tilpasset de omgivelser installationen befinder sig i.

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliekedel/oliefyr.

Netop derfor kan det typisk godt betale sig at kontakte Boysens Varmeteknik, såfremt du står overfor en større renovering af dit varmeanlæg.

Vi aflægge dig gerne et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation. Og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation.

Boysens Varmeteknik udfører VVS installationer i såvel små private hjem som større virksomheder og erhvervsejendomme.