VVS SERVICE–FJERNVARME

Hos Boysens Varmeteknik ​løser vi al slags VVS-service af bl.a. varmepumper i Køge, Slagelse, Næstved og omegn.

Derudover kan vi også løse VVS-installationer, herunder vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til løse opgaverne, store som små.

Du får naturligvis altid professionel rådgivning, når vi udfører VVS-service hos dig.

Vores opgaver omhandler typisk service og installation af:

VORES VVS-SERVICE LEVER OP TIL ALLE KRAV

Myndighederne stiller store krav til nutidens VVS-service. Hos Boysens Varmeteknik kender vi de generelle lovmæssige krav, men også de krav myndighederne evt. måtte stille i de enkelte lokalområder.

Varmepumper

Hos Boysens Varmeteknik har vi stor kompetence og erfaring i såvel nyetablering af varmepumpeinstallationer som vedligeholdelse og renovering af eksisterende varmepumpeinstallationer.

Hvad enten det drejer sig om små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme. Så er vi hos os kompetente som både rådgivere og arbejdstagere, og du kan altid være sikker på professionelt VVS-arbejde.​

VI TILPASSER DIN FJERNVARME

Vi kan med vores VVS-service tilpasse din fjernvarme, så det rent energimæssigt er tilpasset netop dit behov. Men også således, at det rent visuelt bliver tilpasset de omgivelser, installationen befinder sig i. Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Det kan derfor typisk godt betale sig at kontakte Boysens Varmeteknik, såfremt du står overfor en større renovering af ditvarmeanlæg.

Kontakt os i dag

Vi aflægger dig gerne et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation. Og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation.

Boysens Varmeteknik udfører VVS installationer i såvel små private hjem som større virksomheder og erhvervsejendomme.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid 

velkommen til at kontakte os herunder.
​Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi samler på tilfredse kunder

"Flot arbejdet​"

Vi havde en el-fejl i vores varmesystem. Hurtig udrykning, superhurtig fejlsøgning, flot arbejde, venlig betjening og fair pris.

Oven i det bad vi om et overslag på en anden opgave, som vi modtog på skrift allerede samme dag.

KIM JENSEN

"Holder aftaler og pris​"

Boysens Varmeteknik er super dygtig, holder aftaler og pris. Meget fornuftig og gode priser. Kan varmt anbefale dem.

MICHAEL HANSEN

"Stor tak"

Udskiftning af oliekedel til ny kondenserende model. Efter lange overvejelser af udskiftning af vores varmeenhed, besluttede vi os for at kontakte Boysens Varmeteknik for tilbud på diverse varmeprodukter, og fik derefter besøg af deres overmontør som forklarede de forskellige muligheder der passede til vores hus og valgte at forsætte med oliefyr og det lever op til vores forventninger vi har sparet ca 50% på vores varmeregning stor tak til Boysens Varmeteknik.​

KASPER JØRGENSEN

Har du spørgsmål?

BOYSENS VARMETEKNIK ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

BOYSENS VARMETEKNIK ApS – CVR: 31758416