Boysens Varmeteknik

Over 27 på bagen taler sit tydelige sprog: Boysens Varmeteknik er en erfaren, kompetent og nytænkende samarbejdspartner inden for VVS-service og alternativ opvarmning og energi

Kontakt os i dag

Vi er en nytænkende virksomhed siden år 1995

Vi er meget passionerede omkring vores fag, og sørger for at følge med i den nyeste udvikling. Vores passion afspejler både vores valg af produkter og leverandører, som kun er det bedste på markedet.

Virksomheden blev etableret i 1995 og har gennem tiden udviklet sig fra traditionel oliefyrsservice til i dag at være førende inde for vvs tekniske løsninger. I 1998 blev virksomhedens første jordvarmeanlæg etableret og siden er der lavet langt over 500 varmepumpeinstallationer.

RMI – rigtig mental indstilling

I Boysens Varmeteknik arbejder vi på at have en god indstilling til alt og alle. Vi respekterer hinanden, såvel som kunderne, og taler selvfølgelig også pænt. Vi går meget op i, at kunderne får en kvalitetsoplevelse, og den oplevelse får de på bedste vis, hvis vi også giver en god og smilende service. Derudover er alle vores medarbejdere veluddannede og modtager relevante kurser indenfor branchen. Vi brænder alle for grøn og alternativ energi – det er din garanti for den mest effektive og økonomisk attraktive løsning.