VVS Service-Fjernvarme

Hos Boysens Varmeteknik ​løser vi al slags VVS-service af bl.a. varmepumper i Køge, Slagelse, Næstved og omegn

Kontakt os i dag

Varmepumper i Køge, Slagelse, Næstved og omegn

Derudover kan vi også løse VVS-installationer, herunder vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til løse opgaverne, store som små.

Du får naturligvis altid professionel rådgivning, når vi udfører VVS-service hos dig.
 

Vores opgaver omhandler typisk service og installation af:

Vores VVS-Service lever op til alle krav

Varmepumper

Hos Boysens Varmeteknik har vi stor kompetence og erfaring i såvel nyetablering af varmepumpeinstallationer som vedligeholdelse og renovering af eksisterende varmepumpeinstallationer.

Hvad enten det drejer sig om små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme. Så er vi hos os kompetente som både rådgivere og arbejdstagere, og du kan altid være sikker på professionelt VVS-arbejde.​​

Vi tilpasser din fjernvarme

Vi kan med vores VVS-service tilpasse din fjernvarme, så det rent energimæssigt er tilpasset netop dit behov. Men også således, at det rent visuelt bliver tilpasset de omgivelser, installationen befinder sig i. Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Det kan derfor typisk godt betale sig at kontakte Boysens Varmeteknik, såfremt du står overfor en større renovering af dit​ varmeanlæg.

Kontakt os i dag

Myndighederne stiller store krav til nutidens VVS-service. Hos Boysens Varmeteknik kender vi de generelle lovmæssige krav, men også de krav myndighederne evt. måtte stille i de enkelte lokalområder.

Vi aflægger dig gerne et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation. Og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation.

Boysens Varmeteknik udfører VVS installationer i såvel små private hjem som større virksomheder og erhvervsejendomme.